top of page

live begeleiding

zo klinkt dat bijvoorbeeld 

Heb jij al nagedacht over de muzikale invulling van de jullie dag?

Muziek maken, zingen en daarmee een glimlach op iemands gezicht toveren of juist een traan over een wang laten stromen: dat is waar muziek over gaat! Muziek brengt mensen nog dichter tot hun gevoel, wat perfect past bij een trouwdag!
Het is te gek dat wij iets wat wij het allerliefste doen ons werk mogen noemen en we vinden het iedere keer opnieuw bijzonder dat we een bijdrage mogen leveren aan een dag die zoveel betekent. En juist daarom mag je er vanuit gaan dat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan de muzikale invulling van jullie dag. Of dat nu liedjes met een betekenis zijn tijdens de ceremonie of wat meer easy-listening en up-tempo nummers bij de borrel of het diner.

 

We spelen graag liedjes met de gitaar, maar voor nummers die meer pit nodig hebben kunnen we ook zingen met een begeleidende playlist!

Samen met jou bepalen we wat de sfeer is die jullie voor ogen hebben.
Mag er gedanst worden, misschien al wel tijdens de borrel?
Of luister je liever naar rustige achtergrondmuziek?
Wat zijn de artiesten waar jullie blij van worden? Bij welke momenten past live muziek voor jullie?

wie?

Over Sjoerd, SINGER-SONGWRITER 

'Als singer-songwriter heb ik sinds 2010 meer dan 450 keer opgetreden in café’s en restaurants, op poppodia en festivals, in huiskamers en andere feestjes.

Ik schrijf eigen liedjes en speel ook oneindig veel covers - maar toen ik steeds vaker op bruiloften speelde merkte ik dat dat iets extra bijzonders heeft.
Het is geweldig om bij te mogen dragen aan de sfeer op zo’n bijzondere dag, omringd door alleen maar blije, vrolijke mensen!'
Sjoerd Sured Music.jpeg
Over Myrel, BABS EN ZANGERES

'Muziek maken en zingen doe ik enorm graag. Omdat ik denk dat het altijd beter kan, volg ik 'as we speak' een driejarige zangstudie, alles om jullie dag een gouden randje te geven.

Dat ik die muzikale invulling dan ook in mijn werk als trouwambtenaar en ceremoniespreker kan vormgeven, dat maakt het feestje compleet!

Want niet alleen is het verrassingseffect voor de gasten groot wanneer jullie babs zingt, maar voor deze babs is het ook geweldig om jullie unieke lovestory te mogen aanhoren en samen van begin tot eind invulling te geven aan de hele ceremonie.'
bottom of page