top of page
Myrel Fleur Ceremoniespreker en Trouwamb

Over myrel

“Wat is Myrel een fijne en professionele vrouw. Niks dan goede woorden over haar. Een mooie, fijne, lieve vrouw die haar vak verstaat.”

Video Myrel

MYREL FLEUR | Trouwambtenaar

ceremoniespreker // theatermaker // zangeres // verhalen verteller

Toen mijn beste vriendin ging trouwen vroeg ze mij om te zingen tijdens de ceremonie. Mijn eerste reactie: "Nooo, dat is superspannend!" Maar vervolgens bedacht ik hoe speciaal dit eigenlijk was. Voor mijn vriendin, voor de gasten en voor mijzelf. 

Het was echt bijzonder om, door voor hen te zingen, de ceremonie persoonlijk te maken en met de muziek die zij hadden uitgekozen het liefdesverhaal van mijn vriendin en haar man te vertellen. 

En dat is precies wat ik zo leuk vind aan mijn werk als trouwambtenaar en ceremoniespreker: jullie unieke verhaal vangen en deze op die fantastische dag te delen met al jullie dierbaren.
 
Ik ben steeds weer verrast hoe snel je een band met elkaar opbouwt, dat we al gauw openhartig zijn naar elkaar en dat ik in die vertrouwde sfeer jullie unieke lovestory mag ontlokken. 


Natuurlijk gaat die lovestory vervolgens het middelpunt vormen in een toespraak tijdens een sprankelende, levendige, persoonlijke en verrassende ceremonie vol interactie!

"Is dat een vriendin van jullie?
DE vraag die wij na de ceremonie zo vaak hebben gekregen!
De rust, de liefde , haar humor, die STEM! 
Alles wat zij uitstraalt is een cadeautje om om je heen te hebben op zo’n mooie dag."
Fenna&Albert264_edited.jpg
Myrel Fleur, ceremoniespreker, zingende trouwambtenaar.jpg

Mijn naam is Myrel Kirsten Fleur.
Zelf (nog) niet getrouwd (don't ask), wel al heel lang blij met Bob en onze 2 dochters Lilou en Pip.

Meestal energiek, altijd creatief, betrokken, betrouwbaar, toegankelijk, enthousiast en nieuwsgierig.

Je mag me wakker maken voor sushi.
Daarnaast hou ik van kamperen, de geur van de lente, taart, bloemen, een opgeruimd huis

en nog heel veel meer!


Theatermaken en zingen zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Er is weinig wat mij gelukkiger maakt dan dat. Ik heb de allerleukste bijbanen gehad als op het gebied van zang, presenteren, (straat)theater en improvisatie en ik ben iedere dag blij dat deze
fijne bezigheden samenkomen in mijn werk als trouwambtenaar en zangeres.
Waardering en applaus van publiek is leuk, maar het is nog veel leuker om door middel van spel en muziek anderen mee te nemen in een verhaal en daarmee alle mogelijke emoties op te roepen. 

Dat er tijdens de ceremonie door het vertellen van zo'n persoonlijk en uniek verhaal interactie met de aanwezigen ontstaat, maakt dat ik het allerleukste beroep heb wat ik kan bedenken!

bottom of page