Myrel Fleur Ceremoniespreker en Trouwamb

Over myrel

"Het enige wat ik van jullie vraag is te genieten en je laten verrassen"

 

MYREL FLEUR | Trouwambtenaar

ceremoniespreker // theatermaker // zangeres // verhalen verteller

Toen mijn beste vriendin ging trouwen vroeg ze mij om te zingen tijdens de ceremonie. Mijn eerste reactie: "Nooo, dat is superspannend!" Maar vervolgens bedacht ik hoe speciaal dit eigenlijk was. Voor mijn vriendin, voor de gasten en voor mijzelf. 

Het was echt bijzonder om, door voor hen te zingen, de ceremonie persoonlijk te maken en met de muziek die zij hadden uitgekozen het liefdesverhaal van mijn vriendin en haar man te vertellen. 

En dat is precies wat ik zo leuk vind aan mijn werk als trouwambtenaar en ceremoniespreker: jullie unieke verhaal vangen en deze op die fantastische dag te delen met al jullie dierbaren.
 
Ik ben steeds weer verrast hoe snel je een band met elkaar opbouwt, dat we al gauw openhartig zijn naar elkaar en dat ik in die vertrouwde sfeer een lovestory mag ontlokken. 


Natuurlijk gaat die lovestory vervolgens het middelpunt vormen in een toespraak tijdens een sprankelende, levendige, persoonlijke en verrassende ceremonie vol interactie!

Zingende trouwambtenaar, ceremoniespreker Myrel Fleur_edited.jpg
Styled Wedding Shoot (126 van 320) (2).j

Mijn naam is Myrel Kirsten Fleur.
Zelf (nog) niet getrouwd, wel al heel lang blij met Bob en onze 2 kinderen Lilou en Pip.

 

Woorden die mij omschrijven zijn:

Energiek, creatief, betrokken, betrouwbaar, toegankelijk, enthousiast en nieuwsgierig.

Je kunt me wakker maken voor sushi.
Daarnaast hou ik van kamperen, de geur van de lente, taart, bloemen, een opgeruimd huis

en nog heel veel meer!


Theatermaken en zingen zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Er is weinig wat mij gelukkiger maakt dan dat. Ik heb de allerleukste bijbanen gehad als zangeres en actrice en ik ben iedere dag blij dat ik me ook bezig mag houden met ‘spelen’ in mijn werk als trainingsacteur.
Waardering en applaus van publiek is leuk, maar het is nog veel leuker om door middel van spel en muziek anderen mee te nemen in een verhaal en daarmee alle mogelijke emoties op te roepen. 

Dat er tijdens de ceremonie door het vertellen van zo'n persoonlijk en uniek verhaal interactie met de aanwezigen ontstaat, maakt dat ik het allerleukste beroep heb wat ik kan bedenken!

over zingen gesproken...

Ook iets voor bij jullie ceremonie?