top of page
  • Foto van schrijverMyrel

Een vriend of familielid als BABS voor 1 dag en de gemeente werkt niet mee, wat nu? Bekijk de video!

Misschien heb je allang gekozen om geen trouwambtenaar van de gemeente of een zelfstandige in de arm te nemen, maar de ceremonie op je bruiloft of liefdesfeestje te laten voltrekken door een bekende?


SUPERLEUK! 😊


Als je iemand in je omgeving hebt die je deze bijzondere taak toevertrouwt, dan heb je 100% garantie op een persoonlijke ceremonie!


Want hoe bijzonder is het, dat je vader, zus, beste vriend(in) of andere bekende jullie liefdesverhaal gaat vertellen en het jawoord zal vragen?


Maar dat is niet altijd even gemakkelijk…

Want voor een officiële huwelijksvoltrekking zal de gemeente een benoeming moeten afgeven om jullie bekende als BABS voor 1 dag te laten optreden.

En jammer genoeg zijn er maar weinig gemeenten bereidwillig om zo’n benoeming en bijbehorende beëdiging af te geven als jullie BABS niet al als trouwambtenaar huwelijken en partnerschappen voltrekt voor een andere gemeente.


Balen? Of toch niet? Want er is gelukkig een manier die het toch mogelijk maakt om officieel te trouwen op de dag van je bruiloft en waarbij ook jullie ceremonie (grotendeels) kan worden vorm gegeven door degene die jullie hiervoor in gedachten hebben 😊


Bekijk snel het filmpje als je wilt weten over welk alternatief ik het heb. Ik gun je de dag die helemaal past bij wie jullie zijn!


Krijg je na het zien van deze video alleen maar meer vragen, dan mag je me uiteraard altijd een bericht sturen. Ik beantwoord je vraag met liefde 👇🏼1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page