top of page
  • Foto van schrijverMyrel

Ja, ik wil! Of... kan dat jawoord op je bruiloft nog een beetje leuker gemaakt worden?

De ceremonie op je bruiloft of liefdesfeest is natuurlijk niks als je niet toewerkt naar dat ene moment: het jawoord! 💞


Het is een bijzonder stuk van je ceremonie, want je geeft antwoord op de vraag of je aan alle verplichtingen wilt voldoen die de wet aan de huwelijkse staat verbindt. Als je officieel trouwt tenminste. Maar hoe ga je dat jawoord dan eigenlijk naar je geliefde uitspreken?


Als je kiest voor een ceremoniële voltrekking, dan ben je helemaal vrij om dat hoogtepunt naar eigen idee in te vullen 😊 En als je ervan houdt om dat net een beetje anders te doen dan gebruikelijk, dan haal je vast inspiratie uit dit filmpje 😉


Want daarin komen alternatieven aan bod die je ceremonie nog een luchtiger tintje geven of je kan zelfs dingen met een dikke knipoog aan jouw aanstaande beloven.


En baal je nu een beetje omdat je officieel gaat trouwen en ik in de video spreek van een ceremoniële voltrekking? Niet nodig, want ook bij een officiële plechtigheid kan je dit toepassen.


Wel is het belangrijk dat deze vorm dan op de juiste manier wordt toegevoegd aan het onderdeel wat wettelijk verplicht is. Overleg in dat geval even met je trouwambtenaar, want dat zou voor diegene peanuts moeten zijn om te verwerken...
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page